OneNote muistikirja

Esittely

OneNote -muistikirjaan oppilaat voivat tehdä muistiinpanoja missä ja milloin tahansa lisäämällä tekstiä, kuvia ja ääntä sekä videota. Luokan muistikirjassa opettaja voi seurata oppilaiden edistymistä reaaliaikaisesti sekä antaa palautetta ja neuvoja. Yhteistyötilaa voi käyttää ryhmätöihin ja projekteihin. Jokaiselle ryhmätyölle voi lisätä uuden osan ja sen alle ryhmien sivut.

OneNote luokan muistikirja sisältää seuraavat osat:

  • Oppilaan muistikirjat: yksityiset muistikirjat, joita jaeteen opettajan ja yksittäisten oppilaiden välillä. Opettajat voivat käyttää muistikirjoja milloin tahansa, mutta oppilaat eivät näe toisten oppilaiden muistikirjoja.
  • Sisältökirjasto: muistikirja, jonka avulla opettajat voivat jakaa materiaaleja oppilaille. Opettajat voivat lisätä ja muokata muistikirjan materiaaleja, mutta oppilaat voivat vain lukea muistikirjaa.
  • Yhteistyötila: muistikirja, jonka avulla kaikki luokan oppilaat ja opettaja voivat jakaa ja järjestää tietoa sekä tehdä yhteistyötä.

Luokan muistikirjan luominen

* Kirjaudu Office365:een, klikkaa oikeassa yläkulmassa olevaa ruudukkoa ja valitse Class Notebook (luokan muistikirjan luontiohjelma).

* Valitse Luo luokan muistikirja, jonka jälkeen muistikirjan luominen eteen vaiheittain

  • Anna muistikirjalle nimi. Muistikirjan nimeä ei voi jälkeen päin muuttaa, joten muistikirja kannattaa nimetä oppiaineille vuosiluokittain (esim. Matematiikka 8) ja kutsua siihen oppilaita vuosiluokan eri ryhmistä. Jos muistikirjat haluaa luoda jokaiselle ryhmälle erikseen, kannattaa nimessä käyttää vuosilukua (esim. Fysiikka ryhmä 2 2016). Muistikirjan nimessä ei voi käyttää erikoismerkkejä.
  • Muistikirjan yleiskatsaus näyttää, mitä ominaisuuksia muistikirja sisältää
  • Voit lisätä muita opettajia hallinnoimaan samaa muistikirjaa.
  • Lisää opiskelijoiden nimet kirjoittamalla nimen alkua ja valitsemalla listasta.
  • Valitse, mitä osia haluat muistikirjassa näkyvän tai lisää uusia osia. Osia voit lisätä ja poistaa myös valmiista muistikirjasta.
  • Esikatselutilassa voit tarkistaa miltä muistikirjat näyttävät.

* Muistikirjoihin oppilaslistoja voi muokata Class Notebook- ohjelmassa valitsemalla aloitusikkunassa Lisää tai poista opiskelijoita.

* Muistikirja löytyy OneNoteOnline- ohjelmasta luomallasi nimellä. Oppilaille muistikirja näkyy OneNoteOnline:ssa kohdasta Jaettu kanssani. Oppilaat saavat myös sähköpostiin ilmoituksen kutsusta muistikirjaan.

Sylvään koulu
Ojansuunkatu 8
38200, Sastamala
sylvaan.koulu@sastamala.fi
Kanslia: 040 138 2023
Opettajainhuone: 040 138 2024
Rehtori: 050 338 1609
Apulaisrehtori: 0400 399 408
Keittiö: 040 138 2068
Terveydenhoitaja: 040 519 7542
Opo Peltomaa: 0400 399 407
Opo Uusitalo: 050 917 9197
Vahtimestari: 0500 330 649
© 2017 Sylvään koulu. All Rights Reserved | Sivusto: Sastamalan Mediapaja